Irodamogul Kft. Partner regisztrációÜgyfél regisztrációBejelentkezés

Részletes kereső

Új keresés >>

Térkép Keres

Győr-Moson-Sopron megye
Mosonszentmiklós Iván Győr Sopron Pereszteg Gönyű Fertőd Hegyeshalom Győrújbarát Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Somogy megye
Pusztaszemes Kaposvár Ságvár Balatonszemes Siófok Andocs Ádánd Zamárdi Szántód Tab Balatonföldvár Balatonőszöd Nagybajom Balatonszabadi Nagyatád Balatonlelle Balatonfenyves Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Baranya megye
Hosszúhetény Pécs Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Tolna megye
Dombóvár Paks Szekszárd Hőgyész Dunaföldvár Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Zala megye
Zalaszántó Lenti Zalaegerszeg Hévíz Szentgyörgyvár Gyenesdiás Cserszegtomaj Kehidakustány Keszthely Sármellék Zalaapáti Nagykanizsa Zalacsány Pölöske Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Vas megye
Szentgotthárd Kétvölgy Szombathely Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Veszprém megye
Veszprém Balatonfüred Várpalota Sóly Balatonalmádi Hajmáskér Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Heves megye
Eger Gyöngyös Hatvan Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Csongrád megye
Szeged Szentes Algyő Ópusztaszer Röszke Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Békés megye
Csárdaszállás Sarkad Orosháza Füzesgyarmat Szarvas Gádoros Kondoros Békéscsaba Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Bács-Kiskun megye
Baja Kecskemét Kiskunhalas Kiskunfélegyháza Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Miskolc Sárospatak Tarcal Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Komárom-Esztergom megye
Vértesszőlős Tatabánya Kesztölc Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Nógrád megye
Balassagyarmat Salgótarján Ipolytarnóc Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Vasmegyer Mátészalka Nyíregyháza Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Hajdú-Bihar megye
Debrecen Polgár Hajdúszoboszló Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Fejér megye
Székesfehérvár Mór Ercsi Szárliget Gyúró Dunaújváros Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Jászfényszaru Karcag Szolnok Törökszentmiklós Összes település kiválasztása Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Budapest
Székesfehérvár Mór Ercsi Szárliget Gyúró Dunaújváros Összes kerület kiválasztása III. IV. II. XIII. XV. XII. I. V. VI. VII. VIII. XIV. X. XVI. XVII. XI. IX. XX. XXI. XIX. XVIII. XXII. XXIII. Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.
Pest megye
Budapest
Összes település kiválasztása BudapestVecsés Budaörs Szigetszentmiklós Göd Solymár Zsámbok Herceghalom Dunakeszi Budakeszi Szentendre Taksony Fót Törökbálint Érd Pécel Szada Maglód Sóskút Gödöllő Halásztelek Dunavarsány Csömör Gyál Dunaharaszti Pomáz Nagytarcsa Visegrád Felsőpakony Kiskunlacháza Budakalász Százhalombatta Üllő Település, illetve kerület kiválasztása után kattintson az OK gombra, majd állítsa be a további szűrési feltételeket a honlap bal oldalán, végül kattintson a Keresés gombra.

Mosolygó kórház Alapítvány

 

Támogatás – Mosolygó Kórház Alapítvány

154 A Mosolygó Kórház Alapítványt Budapesten 2004. októberében hozták létre. Az Alapító Okiratot a Fővárosi Bíróság jóváhagyta és az alapítvány „Közhasznú” minősítést kapott, ami minden adományból és egyéb forrásból származó bevételt adómentessé tesz.

A Mosolygó Kórház Alapítvány elsődleges célja javítani a beteg gyerekek kedélyállapotát, hangulatát a kórházi gyógyulásuk során. További célunk még az olyan társadalmilag hátrányos csoportok támogatása is, mint a fogyatékkal élők és az idősek otthonában lakók.

Módszerünk az, hogy rendszeresen (leginkább hetente) zenészek, bűvészek, bábozók és más művészek látogatják meg a beteg gyerekeket szobáról szobára vagy akár ágytól ágyig. Ha közönség nem ágyhoz kötött, akkor az előadást egy központi helyen tartják meg.

 

 157

 

 156

158

 159

 


Másodlagos célunk gyógyászati berendezések finanszírozása gyerekkórházak számára és jobbítani, barátságosabbá tenni a kórházak belső környezetét (például falfestés a kórtermekben, kertben stb.)

162

Harmadik célunk az, hogyhogy Magyarországon kívül is ismertté tegyük az Mosolygó Kórház programot helyi művészek és helyi támogatók segítségével.

 

Falfestés

A beteg gyerekek kedvének javításához – akárcsak a szülők és a kórházi dolgozók hangulatának javításához – a Mosolygó Kórház Alapítvány 2011 elején belekezdett egy újabb projektbe, melynek célja a kórházak a gyermekosztályain a falak és folyosók kiszínezése. Ez a program vállalatok önkéntes csapatainak együttműködésével zajlik (többnyire a csapatépítés és Közösségi Szociális Felelősségvállalás zászlaja alatt).

164 165  
 166  167

Eddig 10 falfestő projektet hajtottunk végre és jelenleg 7 másik projekt van tervezési stádiumban. Reményeink szerint sikerül befejeznünk mindezeket, és minden fal és folyosó a kórházakban és rendelőkben gyönyörű, gyerek-barát lesz.

Célunk a gyerekkórházak osztályain a fehér falakat színesre festeni, egyszerű mesefigurákkal díszíteni csapatépítő tréning keretein belül.

168 2013. tavaszán kiállítást szerveztünk a Váci1 épületben, ahol lehetőség volt betekinteni a kórházi falfestéseket megelőző ötletvázlatokba. Ezen vázlatképekre a jelenlevők licitálhattak. A befolyt összeggel az alapítvány munkáját támogatták és még a nekik tetsző képpel is gazdagabbak lettek.

            

Ha ismer olyan céget, vállalatot, aki csapatépítésként felhasználva szeretné szebbé tenni a gyermekkórházak falait, akkor kérjük, jelentkezzen!

A csapatok adják az anyagi és humánerőforrást -  mi pedig leszervezzük a helyszínt, időpontot és segítünk megtervezni a mesefalat is! Nem kell hozzá különösebb kézügyesség vagy festeni tudás csak lelkesedés!!!

Cserében garantáltan sok gyerekmosolyt kapnak.

Előre is köszönjük!

 

169 170

Támogassa a Mosolygó Kórház Alapítványt a falfestést megelőző ötleteléskor készült képek megvásárlásával.

Képek megtekintetők:

 

Tagság

A Mosolygó Kórház Alapítvány tagsági rendszere – 2013

Minden 300Ft-al még egy újabb gyermeket meg tudunk látogatni a kórházban*

Kérjük, segítsen, hogy még több gyermek arcára csalhassunk mosolyt a kórházakban – a tagsági díjjal éppen ezt biztosítja.  Válasszon és adjon nekünk egy vagy több „Mosolyt” az alábbi listából:

EGYÉNI

 

Értékes Mosoly

20.000 Ft (70 Euro)

Ragyogó Mosoly

10.000 Ft (35 Euro)

Vidám Mosoly

5.000 Ft (17.50 Euro)

Boldog Mosoly

2.500 Ft (8.75 Euro)

Kedves Mosoly

1.000 Ft (3.50 Euro)

 VÁLLALATI

 

Gyémánt Mosoly

250.000 Ft (877 Euro)

Platina Mosoly

100.000 Ft (350 Euro)

Arany Mosoly

75.000 Ft (263 Euro)

Ezüst Mosoly

50.000 Ft (175 Euro)

Bronz Mosoly

25.000 Ft (88 Euro)

     

* a meglátogatott gyermekek száma, és a 2012. évi anyagi elszámolásunk alapján

Ha küld nekünk adományt, kérjük, jelezze ezt egy néhány soros e-mailben is!

E-mail: royaards@mosolygokorhaz.hu

Bankszámlaszám (ING Bank):

Forint: 13700016-04321019

  Külföldről történő utalás esetén (forint)
  BIC vagy SWIFT kód: INGBHUHB
  IBAN: HU39137000160432101900000000

Euro: 13789017-04321105

  Külföldről történő utalás esetén (Euro)
  BIC vagy SWIFT kód: INGBHUHB
  IBAN: HU98137890170432110500000000

 

Adományozzon

Adószám (adó 1% felajánlásához): 18115532-1-42172

Ha Ön ezüst, arany, platina vagy gyémánt fokozatú szponzora szeretne lenni Alapítványnak, adományát a fenn megadott számlaszámra várják.

VAGY

Kisebb, de rendszeres adományok felajánlásával, Ön is váljon a Mosolygó Kórház Alapítvány tagjává. Csatlakozzon az alábbi linkre kattintva:

 http://www.mosolygokorhaz.hu/csatlakozzon-hozzank/